Thian de Vries, een 22-jarige kickbokser uit Borssele

Thian de Vries, een 22-jarige kickbokser uit Borssele, ook bekend als Tarzan, liet zijn vaardigheden opnieuw zien in Zwevegem, Belgiƫ, slechts een week na zijn overwinning in Dubai. Op indrukwekkende wijze versloeg hij zijn tegenstander Lionel Bady binnen twee minuten van het gevecht met een knock-out in de eerste ronde. Dit is de twintigste opeenvolgende overwinning van Thian de Vries.

Hierdoor kon De Vries zijn ongeslagen record behouden, behaalde hij zijn twintigste overwinning in zijn twintigste wedstrijd en bevestigde hij zijn status als een van de opkomende sterren in het kickboksen. Eind november verzekerde hij zich van zijn eerste wereldtitel tijdens Enfusion 130 in Alkmaar, na een succesvol gevecht in Rusland kort daarvoor.

Thian de Vries, a 22-year-old kickboxer from Borssele, also known as Tarzan, showed his skills again in Zwevegem, Belgium, just a week after his victory in Dubai. Impressively, he defeated his opponent Lionel Bady within two minutes of the fight with a first-round knockout. This is Thian de Vries’ 20th consecutive victory.

 

This allowed De Vries to maintain his undefeated record, achieved his twentieth victory in his twentieth bout and confirmed his status as one of the rising stars in kickboxing. In late November, he secured his first world title at Enfusion 130 in Alkmaar, after a successful fight in Russia shortly before.

Check Also

Conor McGregor zal op 29 juni terugkeren in de achthoek

Conor McGregor zal op 29 juni terugkeren in de achthoek tegen Michael Chandler, drie jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *