Rico Verhoeven heeft besloten om zijn contract bij Glory met drie jaar te verlengen.

Rico Verhoeven heeft besloten om zijn contract bij Glory met drie jaar te verlengen, waarmee hij zijn toewijding aan de organisatie laat zien. In een onverwachte wending heeft hij ook zijn deelname aan het komende Grand Prix-evenement aangekondigd. Deze verrassende stap toont zijn niet aflatende toewijding aan de sport en zijn verlangen om zichzelf te blijven uitdagen tegen topcompetitie.

Rico Verhoeven heeft zijn contract bij Glory met drie jaar verlengd en zal in maart deelnemen aan de Glory Grand Prix. Dit achtmanstoernooi voor zwaargewichten zal met zijn deelname ongetwijfeld een flinke kwaliteitsimpuls krijgen.

Het leek er even op dat de Nederlandse wereldkampioen geen interesse had in deelname aan het toernooi, dus het nieuws van zijn betrokkenheid kwam voor velen als een verrassing. De Grand Prix, ooit het vlaggenschip van K1 tijdens zijn gloriedagen, zal in maart 2024 terugkeren. Tariq Osaro, Levi Rigters, Uku Jurjendal, Bahram Rajabzadeh en Said Laidouni hebben ook hun plek op het toernooi bemachtigd. Vrijdag werd bekend dat Antonio Plazibat ook zal deelnemen, terwijl Nabil Khachab en Nikola Filipovic zaterdagavond tijdens Glory 90 zullen strijden om het laatste ticket voor het toernooi. Langverwachte titanenstrijd Nu zowel Verhoeven als Plazibat bevestigde deelnemers zijn, hebben de vechtsportliefhebbers weer hoop gekregen op een mogelijke krachtmeting tussen deze twee titanen. De indeling van het toernooi is bekend, maar de koppels voor de kwartfinales blijven een mysterie.

google.com, pub-4852298210102292, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Check Also

Tayfun Özcan maakt eindelijk zijn debuut bij Glory.

Kickbokser Tayfun Özcan, een gevestigde kampioen in zijn sport, staat eindelijk op het punt om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *