evenement in Bochum, Duitsland,BIG GAME 4 Nederlands Limburgse vechters (echt)

Jaynee Kellens, een 16-jarige, had haar eerste B Klasse kickbokswedstrijd waarin ze de eerste ronde domineerde en bijna een overwinning veiligstelde door haar tegenstander aan het einde van de ronde een acht te geven. In de tweede ronde behield Jaynee Kellens de controle over de ring en landde ze krachtige slagen op haar tegenstander. De tegenstander verzette zich iets meer in de derde ronde, maar Jaynee wist ze nog steeds te overmeesteren. Aan het einde van de derde ronde ging Jaynee meteen in de aanval, wat uiteindelijk resulteerde in een TKO en de overwinning veilig stelde.

Regy Janssen ging in de eerste rondes een fel gevecht aan met een geduchte tegenstander. Hij vocht de hele ronde aandachtig. In de tweede ronde waren ze aan elkaar gewaagd en op een gegeven moment zette Regy snel een tegenaanval in met een lage trap, waardoor zijn tegenstander onderuit ging. Hij landde ook een zuivere stoten en een mooie linker hoek , wat resulteerde in een acht-telling voor zijn tegenstander. In dezelfde ronde probeerde Regy dezelfde beweging te herhalen, maar zonder succes. Regy had ook de controle over de tweede ronde. In de derde ronde vochten ze hevig totdat besloten werd dat de scores gelijk waren. Beiden kwamen overeen om een vierde ronde te vechten, en deze keer nam Regy’s tegenstander meer controle over het gevecht om de overwinning veilig te stellen. Het was een ongelooflijk spannende wedstrijd.

Levi Minkenberg, de koning van de ring, In de eerste ronde liet Levi zijn tegenstander observeren, Het leek een gewoon gevecht voor hem, tot de tweede en derde ronde, Levi ging volledig op in zijn gevecht, alsof hij aan het sparren was, En in alle drie de rondes voerde hij prachtige combinaties uit, Levi is een ongelooflijk intelligente vechter die weet hoe hij zijn tegenstander het zwijgen kan opleggen.

EUROPEES KAMPIOEN

In de eerste ronde kwam de tegenstander van Max Weekers op hem af met een sterke aanval, maar Max counterde moeiteloos met zijn combinaties en sloeg zijn tegenstander neer met krachtige stoten. In de tweede ronde hield Max zijn tegenstander herhaaldelijk vast om met zijn stoten door zijn verdediging heen te breken en zijn eigen aanvallen te lanceren. De tegenstander probeerde een aanval in te zetten, maar Max blokkeerde deze gemakkelijk en zette een tegenaanval in. In de derde ronde nam Max Weekers de volledige controle over het gevecht over, waardoor zijn tegenstander even pauzeerde om zijn gebitsbeschermer te halen, die hij vergeten was, en hij bijna tandeloos achterbleef door de krachtige aanval van Max. Het was duidelijk dat Max die ronde volledig domineerde.

EUROPEES KAMPIOEN

 

 

 

Check Also

Conor McGregor zal op 29 juni terugkeren in de achthoek

Conor McGregor zal op 29 juni terugkeren in de achthoek tegen Michael Chandler, drie jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *