Buakaw heeft verklaard dat RWS: Legend of Rajadamnern op 2 december 2023 mogelijk zijn laatste kickboksgevecht in Thailand

 

Buakaw Banchamek, die al meer dan 30 jaar vecht, heeft gezegd dat de kans groot is dat zijn gevecht op RWS: Legend of Rajadamnern op 2 december 2023 zijn laatste kickboksgevecht in Thailand kan zijn. Hierna zou Buakaw op zoek kunnen gaan naar nieuwe uitdagingen in het boksen. In dit gevecht zal hij het opnemen tegen Nayanesh Ayman, tegen wie hij vijf jaar geleden eerder vocht en klaar is om wraak te nemen.

Omdat hij heeft opgemerkt dat dit mogelijk zijn laatste gevecht in Thailand is, is Buakaw er meer dan 100% klaar voor en zegt hij dat hij hiervoor in de beste vorm van zijn leven zal zijn. Buakaw zei dat hij voor dit gevecht onder enorme druk staat om het goed te doen, aangezien zijn tegenstander nog steeds een actieve vechter is op de RWS: Rajadamnern World Series-selectie. Hoewel Buakaw tegen enkele van de beste vechters ter wereld heeft gevochten, realiseert hij zich dat als hij niet 100% voor dit gevecht staat, hij heel goed zou kunnen verliezen. Hij zal echter alles geven voor de fans en hopelijk zijn laatste kickboksgevecht in Thailand in stijl beëindigen.

google.com, pub-4852298210102292, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Check Also

Tayfun Özcan maakt eindelijk zijn debuut bij Glory.

Kickbokser Tayfun Özcan, een gevestigde kampioen in zijn sport, staat eindelijk op het punt om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *